De Kleine Geer verhuist in juli 2018

Nieuwe plannen
Het vertrouwde (Eet)café De Kleine Geer zal per 1 juli 2018 niet meer op het oude adres te vinden zijn. Vanaf die datum zal de Gemeente Houten het gebied rondom de 2 monumentale panden uit de 18e eeuw, De Grote Geer en De Kleine Geer, ontwikkelen voor bewoning. Jan Vernooij, sinds 1986 eigenaar en uitbater van De Kleine Geer, heeft overeenstemming over de verkoop van zijn pand bereikt met de gemeente Houten.

Een vertrouwd adres
Er zijn mooie plannen in de maak voor een Nieuwe Geer maar tot de zomer van 2018 kunt u nog gewoon terecht op ons adres aan de Snoeksloot 64. Daar vindt u de vertrouwde mix tussen goed dineren in een restaurant en gezellig borrelen in een informele sfeer. De locatie is dan ook bij uitstek geschikt voor feesten, recepties en partijen.

De Grote Geer opent de deuren
Ook ‘grote broer’ De Grote Geer – pal naast De Kleine Geer gelegen – opent de komende maanden weer de deuren. Vanaf 1 juli is de locatie weer beschikbaar voor feest, bruiloft en bijeenkomst. Daarmee kunnen Houtenaren op feestelijke wijze afscheid nemen van twee unieke locaties in de Sloten. De Grote Geer biedt ruimte aan bijeenkomsten tot 200 bezoekers, heeft uitstekende faciliteiten en er zijn volop mogelijkheden tot samenwerking met het team van De Kleine Geer.

Extra activiteiten
De komende maanden zullen er speciale activiteiten worden georganiseerd in zowel De Grote als De Kleine Geer. Houd de activiteitenpagina dus goed in de gaten voor details en ontwikkelingen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.