Bieren van de tap


DKG_2014_Drinken_5_668x275
Estaminet premium pils 3,00
De volle 5.2 Vol.%Alc., de hopping met aromarijke SAAZ hop en de trage gisting die er het fruitig karakter aan geeft, maken van ESTAMINET de rasechte Belgische Premium Pils, “brewed and bottled in Belgium”. Je ziet het, je ruikt het, je proeft het,…

Palm 4,00
De “Speciale Belge” is het betere Belgische bier van begin 20e eeuw. Dit vlot drinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een verstandig alcoholgehalte van 5,4%. De speciale PALMmouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALMgisten haar fruitig gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent brengen een subtiele harmonie. Zo groeide PALM uit tot de “trots van Brabant”.

Palm dobbel 4,00
Palm Dobbel is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 5,8%. Palm Dobbel heeft een amber moutige smaak met een lichte hint van karamel. Verder heeft het bier een honingachtige malsheid.
Palm Dobbel is verkrijgbaar van het vat rondom de kerstdagen.

Steenbrugge blond 4,75
Alc. 6.3% Vol. Het Abdijbier STEENBRUGGE Blond (abdij gesticht in 1084 door St. Arnoldus, patrooon der brouwers). Blond bier met een warme, ronde smaak in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel (‘Gruut’). Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.

Steenbrugge wit-blanche 4,00
(vat Alc. 4.8% Vol. – fles Alc. 5% Vol. )
Het Abdijbier STEENBRUGGE Wit-Blanche (abdij gesticht in 1084 door St. Arnoldus, patrooon der brouwers). Witbier met een verfrissende smaak in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel (‘Gruut’).
‘s Zomers van de tap en in de winter van de fles.

Cornet 4,75 (Alc. 8.5% Vol.)
is een zwaar blond Belgisch bier met een zeer subtiele, eigenzinnige en geraffineerde houtsmaak door de lagering op eiken vaten