Hoofdgerechten


DKG_2014_Eten_1_668x275

Allergie, dieet of over overgevoelig voor bepaalde ingrediënten? Onze koks hebben veel kennis van deze zaken.
Vraag de chefkok aan tafel en samen met u zoekt hij een verantwoord gerecht uit.

Vlees

Spareribs zoals altijd botermals en geserveerd met knoflook- en chilisaus
Kleine portie 13,50 / Medium portie 16,00 / Grote portie 18,50

Kipsaté met satésaus, ananas, atjar, kroepoek en gefruite uitjes 16,50

Gegrilde runder ribeye, geserveerd met kruidenboter 19,25

Lamsstoofpot, stoofpot van lam, bereid met Cornet blond bier 17,75

Gepaneerde super schnitzel, 350 gram schnitzel met ananas, gegratineerd met kaas 17,25

Onbeperkt Spare-ribs eten voor 17,50 p/p op dinsdag, woensdag en donderdag!

Maaltijdsalades

Maaltijd salade carpaccio, met balsamico dressing, kappertjes, pijnboompitten en oude boerenkaas, geserveerd met toast en boter 17,00

Maaltijd salade geitenkaas, met pijnboompitten, gedroogde tomaten en honingmosterddressing 17,00

Vis

Gebakken zalmfilet, met Hollandaisesaus 18,75

Roergebakken gamba’s, gepelde gamba’s gebakken met knoflook en chilisaus 18,25

Vegetarisch

Maaltijd salade geitenkaas, met pijnboompitten, gedroogde tomaten en honingmosterddressing 17,00

Chefs vega, informeer wat de chef voor u verzonnen heeft 17,50

Kids

Spare ribs met frites en appelmoes 10,50

Kids kipsaté, met ananas, appelmoes en satésaus apart geserveerd 9,00

Bitterballen, mini frikandellen of mini kaassoufflés, met frites en appelmoes 7,50

We werken zoveel mogelijk ambachtelijk, met verse en huisgemaakte producten. Onze koks trekken zelf bouillons en gebruiken die als basis voor soepen en sauzen. De vis die gebruikt wordt is verantwoord gevangen of gekweekte vis. Alle nagerechten zijn huisgemaakt. Het ijs van meesterijsbereider Marco Osté uit Houten.
Al onze Nederlandse kaas komt van zuivelboerderij de Brienenshof uit Cothen. De honing is afkomstig van Imkerij Two Bee uit Houten.