Voorgerechten


DKG_2014_Eten_6_668x275

Allergie, dieet of over overgevoelig voor bepaalde ingrediënten? Onze koks hebben veel kennis van deze zaken.
Vraag de chefkok aan tafel en samen met u zoekt hij een verantwoord gerecht uit.

Soepen

Uiensoep rijkelijk gevuld en goudbruin gegratineerd 4,75

Dagsoep altijd anders, altijd lekker 4,00

Carpaccio van rundvlees met balsamico dressing, kappertjes, pijnboompitten en oude boerenkaas, geserveerd met toast en boter 9,50

Vitello tonnato, dungesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise kappertjes en pijnboompitten 9,75

Geitenkaasjes met spek uit de oven met walnoten, rucola sla en Houtense honing 9,00

Gefrituurde inktvisringen, met knoflooksaus 8,50

Versgebakken bol met knoflook en roomboter 3,75

We werken zoveel mogelijk ambachtelijk, met verse en huisgemaakte producten. Onze koks trekken zelf bouillons en gebruiken die als basis voor soepen en sauzen. De vis die gebruikt wordt is verantwoord gevangen of gekweekte vis. Alle nagerechten zijn huisgemaakt. Het ijs van meesterijsbereider Marco Osté uit Houten.
Al onze hollandse kaas en yoghurt komt van zuivelboerderij de Brienenshof uit Cothen. De honing is afkomstig van Imkerij Two Bee uit Houten.