Weekspecialiteiten


DKG_2014_Eten_7_668x275

Allergie, dieet of over overgevoelig voor bepaalde ingrediënten? Onze koks hebben veel kennis van deze zaken.
Vraag de chefkok aan tafel en samen met u zoekt hij een verantwoord gerecht uit.

Naast de vaste dinerkaart hebben we iedere week een steeds wisselend 3-gangenmenu. U kunt dit menu bestellen voor € 29,75.                             De gerechten staan op de tafelstandaard. De gerechten zijn ook los te bestellen.
ASPERGEMENU!
 

Voorgerecht

Vitello Tonato, dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise 8,75

Hoofdgerecht vlees

Asperges Flamand: met beenham en hollandaise saus 18,75

Hoofdgerecht vis

Gegrilde tonijn met wittewijnsaus 18,75

Nagerecht

Witte chocolade/cocosmousse met bolletje vanilleijs 7,75

We werken zoveel mogelijk ambachtelijk, met verse en huisgemaakte producten. Onze koks trekken zelf bouillons en gebruiken die als basis voor soepen en sauzen. De vis die gebruikt wordt is verantwoord gevangen of gekweekte vis. Alle nagerechten zijn huisgemaakt. Het ijs van meesterijsbereider Marco Osté uit Houten.